Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Sinan Karamanlı adlı genç, gönlünü kaptırdığı Fen Bilgisi öğretmeni Yasemin Çelik'e doğum gününde, arkadaşlarının da yardımıyla Porsuk Çayı'nda ilginç bir evlenme teklifinde bulundu.
Bir kurumun muhasebe servisinde çalışan Sinan Karamanlı, 6 yıldır arkadaş oldukları Yasemin Çelik'e sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Sinan Karamanlı hazırladığı 'İyi ki doğdun hayatım' ve 'Benimle evlenir misin?' yazılı pankartları arkadaşlarına verdi. Karamanlı, daha sonra Yasemin Çelik'i akşam saatlerinde Porsuk Çayı'nda gondolla gezmeye davet etti. Karamanlı ve Çelik'in içinde bulunduğu gondol Porsuk Çayı üzerindeki yaya köprüsüne yaklaştığında arkadaşları önce köprüye 'İyi ki doğdun hayatım' yazılı pankartı astı. Sinan Karamanlı, sevgilisine pankartı göstererek doğum gününü kutladı. Sinan Karamanlı'nın arkadaşları aynı köprü üzeride bu kez 'Benimle evlenir misin' yazılı pankartı astı. Sinan Karamanlı da bu sırada cebinden çıkardığı yüzüğü Yasemin Çelik'e uzatarak evlilik teklifinde bulundu. Genç kız ard arda yaşadığı sürprizler karşısında şaşırdı. Evlilik teklifini kabul eden genç kızı köprüdeki arkadaşları alkışladı.
Porsuk Çayı'ndaki gondolla yaptıkları gezintiyi tamamlayan Yasemin Çelik çok heyecanlı olduğunu, Sinan Karamanlı'nın yaptığı evlilik teklifini kabul ettiğini söyledi. Sinan Karamanlı da doğum gününde sevgilisine evlilik teklifinde bulunduğunu belirterek "Pankartları arkadaşlarla birlikte hazırladık. Gece üçe kadar uğraştık. Güzel bir şey oldu. Umarım bundan sonra da bizim için her şey güzel olur. 6 yılık arkadaşlığımızı mutlulukla sonlandıralım ve bir yüzükle birleştirelim dedik" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI