Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi ile Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan Akıl ve Zeka Oyunları Projesi’nin detaylarının görüşüldü.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Seval Eşer’in yanı sıra derneği temsilen Şenay Becerikli, Eray Kaya ve Ayşe Özkaya’yı ziyaret etti.

Eşkinat ziyaret sonrası yaptığı açıklamada projenin oldukça önemli olduğunun altını çizerken, "Kısa bir süre içinde Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şubesi ile birlikte bu projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi çocuklarımız ile başlayacağız. Akıl ve Zeka Oyunlarını şehrimizin tüm çocuklarına yayarak gelişimlerine artı bir değer katmayı amaçlıyoruz" dedi.

"Bu projenin hayata geçecek olmasından dolayı çok mutluyuz"

Cumhuriyet Kadınları Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Seval Eşer ise desteklerinden dolayı Başkan Eşkinat’a teşekkür ederken, "Aydın bir başkanımız var. Şehrimizin ve çocuklarımızın geleceği için durmadan çalışıyor. Bu projenin hayata geçecek olmasından dolayı çok mutluyuz. Cumhuriyet Kadınları olarak geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik projelerimiz devam edecek. Bizleri desteklediği ve Süleymanpaşa’nın geleceğini şimdiden hayal edip gerçeğe dönüştürdüğü için Sayın Ekrem Eşkinat’a çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Akıl ve Zeka Oyunları 5 yaş üzeri çocuk oyunları ve 9-99 yaş arası oyunlar olmak üzere 2 ayrı kategoride planlanırken oyunlar hayat boyu öğrenmenin yanı sıra kişisel gelişim ve düşünme yeteneğini geliştirmeyi hedefliyor.