Mersin’de sürekli karnı guruldayan ve hastalığına teşhis konulamayan liseli Nurgül Tuna’yı iyileştiren Biyoenerji Uzmanı Yusuf Sağlam, karaciğer sirozu nedeniyle tedavi gören eski milli halterci Naim Süleymanoğlu’nu iyileştirebileceğini söyledi.

Yüreğir ilçesindeki Yakapınar Mahallesi’nde yaşayan Emine (44) ve Mehmet Özmen (44) çiftinin 6’ncı çocuğu İslam (7), doğuştan karaciğer yetmezliğiyle dünyaya geldi. Karnında şişkinlik ve gelişim bozukluğu yaşayan İslam bebek, bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başladı. 3 yıl boyunca tedavi gören İslam bebeğin sağlığına kavuşamaması nedeniyle ailesi Biyoenerji Uzmanı Yusuf Sağlam’a başvurdu.

İslam Özmen’in dayısı Abdullah Yıldız, Yusuf Sağlam’ın yaptığı biyoenerji seansları sayesinde yürüyemeyen yeğeninin 13 gün sonra ayağa kalktığını kaydetti. Yeğeninin tedavisi sürecinde yaşadıkları zorlukları aktaran Yıldız, “Doktorlar neredeyse öleceğini söylemişti. Muhtarı arayıp mezar yeri bile ayırttım. Hastanede bir faydasını görmedik ama bu yöntemle tedavi oldu yeğenim. İğnesi yok, ilacı yok, elle tedavi. Geçen sene okula da başladı. Her türlü hareketi yapıyor, konuşmaları, her şeyi düzgün şimdi” dedi.

Mersin’in Silifke ilçesinde ise karnı sürekli guruldayan ve 20 doktor gezmesine rağmen hastalığının teşhisi konulamayan liseli Nurgül Turna da Biyoenerji Uzmanı Yusuf Sağlam’ın seansları sayesinde büyük oranda iyileştiğini belirterek, “Bu enerji verimi başladığı zaman azaldı ve bu azalırken ben vücudumda karıncalanma, ayaklarımda yanma, ellerimde titremeler hissettim. Şu an hala titriyorum. Seans sonunda şu an guruldama yok. Bir ara başka yerlere gittim gibi oldum, kafam burada değildi sanki. Dakikalar geçtikçe guruldamaların azaldığını hissettim.”

“Yakından daha çok başarılı olabilirsiniz”

Biyoenerji Uzmanı Yusuf Sağlam ise daha önce de pek çok hastayı iyileştirdiğini, karaciğer sirozu nedeniyle tedavi gören eski milli halterci Naim Süleymanoğlu’nu da iyileştirmek istediğini söyledi. Biyoenerjinin tamamlayıcı tıp olarak nitelendirildiğini vurgulayan Sağlam, şunları söyledi:

“Naim Süleymanoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanımıza çağrıda bulunuyorum. Naim Süleymanoğlu’nun tedavisine talibim. Onun tedavisine yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Eğer hocalarım da izin verirse olimpiyat ve dünya şampiyonu haltercimizi belki nakile bile gerek kalmadan iyileştirebiliriz. Eğer tıbbı kullanır ve biyoenerji ile bunu desteklersek sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. İlk hastaneye yattığını öğrendiğimde Naim Beye 3 seans enerji yolladım. Durumu çok kötü diyorlardı, 3 gün sonra biraz daha düzeldi. Bu da onun enerjiyi aldığını gösteriyor. Tabi ki insanlar uzaktan nasıl seans yapıldığına şaşırabilir ama bu gerçek. Bir insana uzaktan bu kadar başarılı olabiliyorsanız yakından daha çok başarılı olabilirsiniz.”