POMPALI TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgiye göre, sabah 08.30 sıralarında Sedde Yolu boyunda E.C.’nin kullandığı araca, hareket halindeki başka bir araçtan pompalı tüfekle ateş edildi. Polisi arayan E.C., aracına ateş edildiği söyledi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri ekipleri araca ateş ettikten sonra kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

GÖZALTINA ALINDILAR 

Yapılan çalışmalar neticesinde kaçan otomobilin plakası belirlendi. Plakası belirlenen otomobilin öğle saatlerinde Alaçam istikametinden Bafra’ya doğru seyir halinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Bafra girişinde takibe alınan aracın Çetinkaya Köprüsü çıkışında önü kesilerek otomobilde bulunan E.Ç. (22), A.B ve Y.E.Ç. isimli şahıslar polis ekiplerince gözaltına alındı.

TÜFEK ÇALILARIN ARASINDA  BULUNDU

Gözaltına alınan şahıslardan E.Ç., amcasının oğlu ile aralarında arazi anlaşmazlığı olduğunu ve annesini dövdüğünü iddia ederek korkutmak amaçlı aracına pompalı tüfekle ateş ediğini, olay yerinden kaçarken aracın kapısının açılması sonucu pompalı tüfeğin Sedde Yolu'nda düştüğünü, tüfeğin düştüğü yeri gösterebileceğini söyledi. E.Ç. ile Sedde Yolu'na giden polis ekipleri, yapılan aramalar sonucunda tüfeği çalıların arasında buldu.
Olayla ilgili inceleme sürüyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.