Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş izledi. Koro şefliğini Atakan Karadeniz'in yaptığı gecede toplam 31 eser seslendirildi. Engelli bireylerin de eserler seslendirdiği gecede seyirciler kimi zaman duygulandı kimi zaman ise yerinde duramadı. Sunuculuğunu Uzm. Dr. Volkan Konya'nın yaptığı gece büyük beğeni topladı.

"ONLARI İZLEMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Etkinlikte ilk olarak konuşma yapan Atakum Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nadide Döktür, "Arkadaşlarımızla birlikte sizlerle güzel bir zaman geçireceğiz. Engelli arkadaşlarımızın bazıları hiç sahneye çıkmamış, türkülerini hiç icra etmemişlerdir. Çok heyecanlılardır. Bu koronun oluşumunda benim ilkokul öğrencim olan Atakan Karadeniz ve saz arkadaşlarına, koro arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
Akabinde konuşma yapan Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, "Bugün burada sıradan bir konser izlemeyeceğiz. Bugün burada sizlerin karşısına çıkmak için aylarca prova yapan dünyanın en mutlu insanlarını izleyeceğiz. Sizlerin karşısına çıkmak için o kadar heyecanlandılar ki onlar Atakum'un gülen yüzleridir. Şimdi onları gördüm, muhteşemler. Hep beraber onları izlemenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"İLK KEZ BÖYLE BİR KONSER İZLİYORUM"

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci ise "Böyle bir zenginliği, böyle bir şıklığı, böyle bir sıcak kalbi şahsınızda tüm Türkiye'ye iletmiş olduk. Çok güzeldi, çok eşsizdi. Hiç abartmıyorum, ilk kez böyle bir konser izliyorum" ifadelerini kullandı.

"İNANILMAZ KEYİF ALDIM"

Son olarak konuşan Başkan Deveci'nin eşi Av. Gülay Deveci de "Benim de hayatımda izlediğim en eğlenceli konserdi. Herkes gibi inanılmaz keyif aldım. Seyirci de çok güzeldi" sözlerine yer verdi.

Gece plaket teslimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.