Samsun Canlı Haber TV ve Samsun Gazetesi ekibi, İlçe turlarında bu kez Samsun’un Kavak İlçesine mikrofonlarını uzattı. İlçenin vatandaşlarına “Belediye hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sordu. Kavaklı vatandaşlar genel olarak Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan memnun olduklarını belirterek, "İlçemiz, başkanımız sayesinde gelişti" yorumunda bulundular

İşte Kavaklı vatandaşların hizmetlerle ilgili yorumları şu şekilde:

BAŞKANIMDAN ALLAH RAZI OLSUN 
Mevlide KAYHAN: Ben çok memnunum. Yollarımız, kaldırımlarımız ve diğer geriye kalan tüm hizmetler çok güzel oldu. Başkanımız hizmet konusunda gayet başarılı. Allah ondan razı olsun. Sadece buralara bank istiyorum. Eğer başkanım bank yaparsa çok memnun olurum. 

HER KONUDA ÇOK BAŞARILI 
Emin KORKMAZ: Başkanımız her konuda çok başarılıdır. Bu zamana kadar memnun olmadığım hiçbir hizmeti olmadı. Allah razı olsun her hizmeti çok güzel ve memnun edici. Başkanımız imkânları doğrultusunda elinden geleni yapıyor. Zaman ilerledikçe daha iyi oluyoruz ve çok şükür doğalgazımız da geliyor. 

BAŞKANIMIZ EKSİKLERİ GİDERİYOR 
Suna KORKMAZ: Başkanımızdan çok memnunuz. Çok şükür bu güne kadar hiç bir sıkıtımız olmadı. Yol, kaldırım, temizlik gibi hizmetleri çok güzel yaptı. Tabi ki eksik bitmez. Başkanımız zamanla her eksiği gideriyor. 

VARLIĞINI HİSSETTİRİYOR 
Hanife YILDIZ: Allah razı olsun, çok iyi başkanımız var. Cenazelerimize arabalar gönderiyor, her konuda varlığını hissettiriyor ve bize destek oluyor. O yüzden başkanımızı çok seviyoruz. Allah ondan razı olsun, sağ olsun. 

KÖY YOLLARI BİLE ÇOK GÜZEL 
Hanife DEMİR: Köyde oturmama rağmen yollarımız ve kaldırımlarımız çok güzel yapıldı. Başkanımızdan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sadece, pazarda oturmamız için bank yapmasını rica ediyorum. Başkanımızdan çok memnunuz. 

BÜTÜN GÖREVLERİ YERİNE GETİRİYOR 
Aydemir ŞENEL: Şuana kadar başkanımdan memnunum. Bundan sonra da memnun olurum diye düşünüyorum. Çünkü başkanımız yollarımızı, kaldırımlarımızı, sularımızı yani her türlü görevini ve hizmetleri yerine getiriyor. Başkanın dedesi benim arkadaşımdır. O yüzden başkan oğlum, benim torunumdur. 

İŞ İMKÂNLARIMIZ ÇOĞALDI 
Bedia BAŞKAYA: Pazar yerimizin güzel olması çok hoşumuza gidiyor. Onun haricinde önceden parklarımız yok denilecek kadar azdı. Fakat şimdi parklarımız çoğaldı. En önemlisi iş imkânımız yoktu ama şimdi fabrikalarımız var ve imkânlarımız, başkanımızın sayesinde çoğaldı. O yüzden biz gayet memnunuz. 

YATIRIMLAR ÇOK İYİ
Erhan POLAT: Kavak’ın hizmetlerinin hepsi gerçekten çok güzel. Mesela yatırımlar çok iyi, doğalgazımız geliyor, iş yerleri açıldıkça bizim de iş imkânlarımız çoğaldı. Mesela tekstil burada ve 500 kişi çalışıyor. İleriye dönük birçok güzel gelişme oluyor. Başkandan Allah razı olsun, memnunuz. 

BAŞKANIMIZ ÇALIŞKANDIR 
Nuri YAMANOĞLU: Taşını döşedi, betonunu döktü. Bence gayet çalışkan başkanımız var. Daha önce memnun olmadığımız hiçbir hizmeti yok. Köyümüzün eksiklerini gideriyor, çalışıyor. Allah razı olsun başkanımızdan. Şuan da çok memnunum. 

HER HİZMETİNDEN MEMNUNUM 
Yüksel YAMANOĞLU: Her hizmetinden memnunuz. En önemli sorunlarımızdan biri olan yol sorunumuzu hallediyor. Bakıma ihtiyacı olan eksiklerimizi tamamlıyor. Hiç kötü hizmeti olmadı. Elinden geldiğince çalışıyor. Kavak Belediye Başkanımızdan memnunum. 

ELİNDEN GELENİN EN İYİSİ
Rafet SEVEN: Parklarımız eskiden sayılıydı ama şimdi parklarımız yapıldı, sanayimiz yapıldı ve yollarımız yapıldı. Şuanda çok memnunuz. Başkanımız sağ olsun, elinden gelenin en iyisini yapıyor.  

DEĞİŞİM VE GELİŞİM OLDU 
Kamil ARLI: Yollarımız, parklarımız ve tirit evlerimiz yapıldı. Aklıma şuan çoğu hizmet gelmiyor ama bir sürü güzel hizmeti oldu. Kavak’ı geliştirme, güzelleştirme yolunda ilerliyor. Eskiye kıyasla aşırı değişim, gelişim, ilerleme oldu. Başkanımızdan ben memnunum. 

DOĞALGAZI GETİRİYOR 
Oğuz ÖZ: Gençlik merkezi, yeni spor salonu gibi hizmetleri herkese faydalı olan hizmetlerdir. Önceden yollar çok kötüydü, çukurlar vardı. Şuanda eskiye göre gayet iyi durumda. En önemlisi ise doğalgazı getiriyor. Başkanımızdan şuanda çok memnunuz

KAVAK GELİŞTİ
Şemi nur EKÖZ: Bir misafirimiz gelse, rahatlıkla götürebileceğimiz mekânlar oldu. Parklarımız yapıldı, yollarımız yapıldı. Kavak eskiden bu kadar güzel değildi. Başkanımızın hizmetleri sayesinde güzelleşti. Başkanımızın tüm hizmetlerinden ve kendisinden memnunuz.  

GENÇLERE ÖNEM VERİYOR 
Hüseyin EKÖZ: Ben şahsen başkanımızdan çok memnunum. Açıkçası eksik olan hiçbir şey göremiyorum. Hizmetler fazlasıyla iyi durumda. Hatta spor salonu açıldı, halı sahamız oldu. Başkanımızın sağ olsun gençlere önem veriyor. 

Haber: Samsun Canlı Haber TV Ekibi