Denizli Ticaret Odası, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine çeşitli aktivitelerle katılıyor.

Denizli Ticaret Odası tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli aktiviteler düzenleniyor. Bu kapsamda hizmet binasına 200 metrekare giydirme yapıldı, dev Türk Bayrağı asıldı ve kentin birçok noktası 15 Temmuz mesajları içeren pankartlarla donatıldı. Ayrıca 15 Temmuz günü mevlit okutulacak ve 10 bin kişilik lokma hayrı yapılacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz’un toplum hafızasında nesilden nesile taşınması gereken büyük bir olay olduğunu vurguladı. Erdoğan, “15 Temmuz’da yaşadığımız ihanet girişiminin bir ibret vesikası olarak nesiller boyu toplumsal hafızamızda muhafaza edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 15 Temmuz’u unutmayalım ki; Türk Milleti olarak her daim birlik ve beraberlik içinde güçlü, iri ve diri olalım. Bu nedenle biz de Denizli Ticaret Odası olarak 15 Temmuz etkinliklerine güçlü şekilde katkı koymaya çaba gösteriyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Bizler var oldukça, 15 Temmuz ruhunu nesilden nesile aktarmak için mücadele edeceğiz” diye konuştu.