Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, vatandaşların TEKNOFEST Karadeniz'de  vatandaşların tüm beklentilerine en üst seviyede karşılık verecek şekilde çalışmaların sürdüğünü, ulaşım için  aksiyon planının hazırlandığını ve tüm senaryoların değerlendirildiğini ifade etti. 

GÜVENLİK VE TRAFİK MASADA

30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Karadeniz  süresince uygulanacak güvenlik ve trafik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında  ilgili kurum ve birim müdürlerinin katılımıyla yapıldı. 

TİTİZ ÇALIŞMA

TEKNOFEST coşkusunun en üst seviyede yaşanması için ilgili kurumlar ile birlikte titizlikle çalışıldığını belirten Vali Dağlı, festival süresince görev alacak personele gerekli eğitimler verilerek, vatandaşların en konforlu şekilde festival alanına ulaşımları için aksiyon planı hazırlandığını ve genel hatlarıyla tüm senaryoların değerlendirdiğini belirtti. 

BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEK

TEKNOFEST Karadeniz hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Vali Dağlı, "Ulaşım, güvenlik ve konaklama gibi konularda misafirlerimizin ve vatandaşlarımızın tüm beklentilerine en üst seviyede karşılık verecek şekilde hazırlıklarımızı tamamlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.