Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, her yıl olduğu gibi, bu yılda iftar çadırı ve ihtiyaç sahibi ailelere yemek gönderme geleneğini devam ettirdiklerini belirtti.

Emet’te iftar organizasyonu çerçevesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın katkılarıyla her gün iftar çadırı ve evlere yapılan servisle birlikte yaklaşık 500 kişiye sıcak yemek verildiği, Ramazan iftar çadırı ve evlere sıcak yemek servislerinde Emet Babukbey Aşevi’nin mihmandarlık yaptığı bildirildi.

Ramazan ayında her yıl olduğu gibi toplu iftar programı, sosyal etkinliklerinde yapılacağını ifade eden Başkan Koca, ’’ Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliği ile Ramazan çadırımız her Ramazan’da olduğu gibi meydanda kuruldu. Günlük iftar yemeği bu çadırımızda verilecek. Halkımızla birlikte gelenekselleşen toplu iftarımızı yapacağız. Belediyemiz ekipleri, Ramazan ayında koordineli olarak 7-24 görevde olacaklar. İtfaiyemiz, zabıtamız, temizlik işlerimiz, hamam işletmelerimiz ve tüm servislerimiz Emet halkımızın huzurlu bir ramazan geçirmesi için görevde olacaklar” dedi.

Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Başkan Koca, ’’Ramazan ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan ayının ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceği bir fırsata dönüşmesi temennilerimle tüm halkımıza hayırlı ramazanlar diliyorum “ifadelerini kullandı.(YD-EFE)