Zafer Kalkınma Ajansı, Yeni Programları tanıtmaya yönelik eğitimlere devam ediyor.

Pazarlar Kaymakamlığı tarafından geliştirilen ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Pazarlar Yönetim ve Organizasyon Yetisini Arttırıyor” adlı projesi başladı. Beş gün sürecek seminerde katılımcılara toplantı yönetimi, zaman yönetimi, stres ve kriz yönetimi hakkında bilgiler veriliyor.

Bölgesel potansiyelin harekete geçirilmesi amacıyla kurulan, Uşak, Ayfonkarahisar, Kütahya ve Manisa İllerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2013 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Bölgede başlattığı eğitim toplantılarının devam ettiği bildirildi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda düzenlenen seminere Pazarlar İlçesi kamu kurumlarında çalışanların katıldığı bildirildi.

Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar tarafından toplantıda katılımcılara toplantı yönetimi, zaman yönetimi, stres ve kriz yönetimine ilişkin ayrıntılar anlatıldı.

Eğitimci Yazar Onur Yeşilçavdar, Zafer Kalkınma Ajansının düzenlediği seminer de katılımcılara daha iyi anlama, zaman kaybının önlenmesi, iş hayatında başarılı olma ve bilgi çağına uygun kültür düzeyine ulaşma anlamında çok verimli bir program yürüttüklerini belirterek çağımızda en önemli şeyin zaman olduğunu kaydetti.Özel haber.