MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi , Alışveriş Festivali (29 Eylül-15 Ekim) ünlü modacı Neslihan Yargıcı’nın WomaninBlack isimli defilesiyle başladı. Defilede Ivana Sert, Özge Ulusoy, Şenay Akay ve Şebnem Schaefer gibi ünlü modeller boy gösterdi.

Sinema ve dizi oyuncusu Cem Özer’in sunduğu defilede mankenler Ivana Sert, Özge Ulusoy, Şenay Akay, Şebnem Schaefer podyuma çıktı. İlk mankenlerden Gülyüz Mafyan, kızı Damla Mafyan Kolburan ve torunu Mayda birlikte podyumda yürüdü. Küçük mankenlerin de boy gösterdiği defile, kalabalık bir izleyici grubu tarafından izlendi. Yargıcı’nın siyah ağırlıklı koleksiyonu izleyicilerden büyük alkış aldı. İzmir’in cemiyet hayatından isimlerin de katıldığı defile Ivana Sert ve Neslihan Yargıcı ile sahneye çıkarak izleyicilerle vedalaşmasının ardından sona erdi.

Sürpriz hediye ve indirimler

Defilelerin gerçekleşeceği, ünlü modacıların ve bloggerların söyleşi yapacağı, sürpriz indirimlerin ve dopdolu bir müzik keyfinin yer alacağı festival, ziyaretçilere neşeli ve heyecanlı anlar yaşatıyor. 30 Eylül günü Markalar Defilesi ile süren festival dopdopu bir program sunuyor. Astroloji üzerine yazılar kaleme alan Zeynep Turan, 1 Ekim günü Astroloji Sohbetleri etkinliğinde sevenleri ile buluşacak. Ünlülerin Makyaj Sanatçısı Hamiyet Akpınar ise 6 Ekim günü düzenlenecek söyleşide izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gül Gölge ile söyleşi

Markaların ziyaretçilere özel ücretsiz makyaj uygulamaları, cilt bakımları, ürün tanıtımları ve sürpriz hediye ile indirimlerin yer aldığı Beauty Bazaar 7 Ekim Cumartesi günü MaviBahçe kent meydanını şenlendirecek. Yazar ve Sosyal Medya Fenomeni Nilgün Bodur ise 14 Ekim günü izleyicilerle buluşacak. Aynı gün gerçekleşecek Ateş Şov ziyaretçilere heyecanlı anlar yaşatacak. Ünlü model ve Sunucu Gül Gölge ise festivalin son günü katılacağı söyleşi ile programa renk katacak.