AK Parti Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Av. İhsan Bermekoğlu, Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (ASMMMO) ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Odanın hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Av. İhsan Bermekoğlu’nu karşılayan ve ağırlayan Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Ahmet Coşar ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirttiler.

Bermekoğlu, aday olmaları ve seçilmeleri halinde Adana’da başta Adana Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olmak üzere, tüm odalar ve STK'lar ile "önce insan" anlayışı ve hassasiyeti ile istişare ederek hizmet edeceklerini, geniş meslek grubu odalarıyla işbirliği halinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Bermekoğlu, AK Parti’nin ülke genelinde benimsediği ve üzerinde önemle durduğu yerel yönetimler vizyonunda insan merkezli bir hizmet anlayışının olduğunu, bunun sağlanmasında odalar ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman çok önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Coşar da kurumlar arası işbirliğinin ve birlikteliğinin önemine dikkat çekti. İhsan Bermekoğlu'nun hukukçu kimliğine değinerek, mali müşavirlik hizmetlerinin hukuk hizmetleriyle ayrılmaz bir bütün olduğunu, birbirini tamamladığını, bunun da yerel yönetimlere entegre edilmesinin başarıyı artıracağını ifade etti.