Kamptan bağımsız iki transfer daha yapmak istedilerini ifade eden Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Yarın(bugün) kamp kadromuz belli olacak ve basına bildirilecek. Mutlaka ayrılacak olanlar olacak ve bunlar yarın(bugün) resmi sitemizde bildirilecek" dedi

'İLK ADAY ATABEY'Dİ'
Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Atabey Çiçek'i Başakşehirspor’dan 1 yıllığına kiralık olarak bünyelerine kattıklarını belirterek, "Bu süreçte bize destek olan Başakşehir CEO'su Mustafa Eröğüt ve Başkanı Göksel Gümüşdağ’a da teşekkürlerimizi buradan iletiyoruz. Bu sene şampiyonluk hedefine ilerlerken en önemli pozisyonlardan bir tanesiydi bu mevki. Bizim için en öncelikli adaydı Atabey. Ben hem kulübüm adına hem de kendi adıma böyle bir transferi gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum" diye konuştu.

'2 TRANSFER YAPACAĞIZ'
Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mustafa Aztopal, "Kamptan bağımsız 2 tane daha transfer düşünüyoruz. Biri stoper diğeri de santrafor. Belirtilen astronomik dediğiniz rakamlar Samsunspor’un bütçesinde yok. Biz bütçemiz dahilinde yaptık bu transferleri. Bahsedilen rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Yarın kamp kadromuz belli olacak ve basına bildirilecek. Mutlaka ayrılacak olanlar olacak ve bunlar yarın resmi sitemizde bildirilecek” ifadelerini kullandı.