Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Torku Konyaspor’da futbolcular başarı sözü verdi.

Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’nın Bled Kasabasında sürdürürken futbolcular Spor Toto Süper Lig’deki ilk sezonları için iddialı konuştu. Yeşil-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Ömer Ali Şahiner, ligde güzel sonuçlar alacaklarını söyledi.

Kamp çalışmaları ve yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Şahiner, “Takımımızda futbolculardan geçen seneden neredeyse tümünün kalması yeni gelen arkadaşların uyum sorununu çabuk atlatmasını sağladı. İyi ve güzel bir ortamımız var burada. Hem kaldığımız konakladığımız yerde olsun hem çalıştığımız yerde olsun güzel bir birliktelik var. Hazırlık maçlarının yoğunluğuna da girdik. Lige kadar olan süreci iyi geçirip hazır olacağız. İstenilen Torku Konyaspor’u herkese izleteceğiz. Basında yazılıyor Torku Konyaspor küme düşmemeye oynayacak diye. Asla bizim böyle bir endişemiz yok. Biz kendi mantalitemizi ve hocamızın oyununu sahaya yansıttığımız zaman ligde güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Çok parlayacak ve kendini gösterecek oyuncularımız var, farklı bir Konyaspor izlettireceğimizden eminim” dedi.

Torku Konyaspor’a Kartalspor’dan transfer edilen Mehmet Uslu ise, Spor Toto Süper Lig’de ilk yılın önemine değinerek, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Yeni gelen arkadaşlarımızda takıma dahil oldu ve yoğun şekilde çalışıyoruz. Çok çabuk uyum sağladık, takımdaki ortamımız müthiş. Her şey süper ligde başarılı olmak için. Yeni çıkmış takımların Süper Lig’de ilk seneleri hep zor geçer. Bizde bunun önemini biliyoruz, ona göre çalışıyoruz. Buradaki arkadaşlık ortamı her türlü şekilde çok iyi. Bununda sahaya yansıdığı zaman iyi neticeler alacağımızı biliyoruz. Spor Toto Süper Lig’i en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.