Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "Cumhurbaşkanımıza sunduğumuz raporda, özellikle Samsun'da kurulacak 2'inci organize sanayi bölgesi ve diğer organize sanayi bölgelerinin gelişimi ile istihdamın artırılmasına yönelik bilgiler yer alıyordu" dedi.

SAMSUN'A SELAMI VAR

Başkan Aksu'nun aralarında bulunduğu AK Parti heyeti, Ankara'da yapılan il başkanları toplantısı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin detaylarını Samsun Medya Grubu'na anlatan Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımıza 'Samsun sizi özledi' dedim. Cumhurbaşkanımız ise 'Ben de Samsun'u özledim, tüm hemşerilerime selam söyleyin' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanımız Ağustos sonu, Eylül başı gibi yapılacak TEKNOFEST için Samsun'a gelecek" diye konuştu.

'GÜNDEM MADDELERİNİ İSTİŞARE ETTİK'

Başkan Aksu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerçekleşen görüşmede ayrıca Samsun ile ilgili bir de rapor sunduklarına dikkati çekti. Aksu, "Raporda özellikle Samsun'da kurulacak 2'inci organize sanayi bölgesi ve diğer organize sanayi bölgelerinin gelişimi ile istihdamın artırılmasına yönelik bilgiler yer alıyordu. Cumhurbaşkanımız ile Samsun için önemli olan bu gündem maddelerini istişare ettik" ifadelerini kullandı. 

'DAHA YÜKSEK OY ALACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il başkanları toplantısında üye sayısının artırılmasına yönelik talimatlarda verdiğini hatırlatan Ersan Aksu şunları söyledi:
"2023 seçimlerinde ekonomik gerekçeler ya da var olan tezviratlar ne olursa olsun, Samsun'da almadığımız oranda çok daha yüksek oya ulaşacağız. Üye sayılarımız gittikçe artıyor. Samsun için söylüyorum her dört seçmenden biri üyemiz durumunda. Diğer siyasi partilerin üyelerinin tamamını toplasanız bizim üye sayımızın yarısını bulmaz."

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.