Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de mücadele eden Hasbey Bayanlar Futbol takımı, Pazar günü grubun lideri Mardin Nusaybin Bayanlar Futbol takımını ağırlıyor.

Maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Siirt Hasbey Spor Kulübü, günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. Takım antrenörü Zeki Eren, son iki haftadır sakat ve cezalı futbolculardan dolayı puan alamadıklarını söyledi. Eren, "Pazar günü grubun güçlü takımı Mardin Nusaybinspor'u konuk edeceğiz. Rakip takım çok iyi bir ekipten oluşmuş, etkili topçuları transfer eden rakip takımı eli boş göndermek istiyoruz. Geçen hafta deplasmanda iyi oynamamıza rağmen sakat ve cezalı futbolcularımızın yokluğu yenilgiye zemin hazırladı. Ancak bu hafta zorlu bir takım karşısında mutlak 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 7. Grup'ta 9 takım arasında mücadele ettiklerini de belirten Eren, bu yıl 7 takımın 2. Lig'den 3. Lig'e düşeceğini, ancak her şeye rağmen küme düşmemek için mücadele vereceklerini kaydetti.

Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Eren, Pazar günü saat 12.00’da özellikle tüm bayan sporseverleri takımlarına destek olmaya davet etti