İYİ Parti saflarına katılan Samsun Milletvekili Erhan Usta, bugün 14:00'de Samsun-Ankara Yolu PETLİNE Akaryakıt istasyon önünde karşılanacak.

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy,   Erhan Usta'nın tercihini İYİ Parti'den yana kullanmasıyla iliglil değerlendirmelerde bulundu. 

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Erhan Usta'nın partiye katılmasıyla ilgili, Samsun'un yetiştirdiği en kıymetli siyasetçilerin tercihi İYİ Parti olmuştur" dedi. 

ÖZVERİLİ ÇABALAR 

Siyasetin gelişmelerden ders alıp ülke genelinde ortak akıl güçlü bir ekip mantığı ile iyi sonuca varma işi olduğunu belirten Aksoy, " Bu düşünceyle yürüttüğümüz politikalar neticesinde Samsun'un yetiştirdiği en kıymetli siyasetçilerin tercihi İYİ Parti olmuştur. Geçmişte rakip olup bugün aynı çatı altında beraber siyaset yapılabileceğini kıymetli insanları davet ederek bir araya getiren , ilkeli cesur ve milletini düsünen siyaset anlayışa sahip Sn genel başkanımızın özverili çabalarıdır" dedi. 

HOŞGELDİNİZ ERHAN USTA 

Bugünlerde birlik ve beraberliğe daha .ok ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Başkan Aksoy, şöyle konuştu:  "Sağ, sol, inanan inanmayan ayrımı yapanlara inat sadece memleket sevdası ile iyi niyet iyi insanları bir noktada buluşturan genel başkanımıza şükran ve minnetlerimi sunarım . Kendi içinde belli makamlar için rakip olanların mevzu bahis olan vatansa gerisi teferruattır diye buluştuğu yerdir İYİ Parti .Miilletvekilimiz  Erhan Usta'ya bir kez daha aramıza 'hoşgeldiniz' diyor bundan sonraki siyasi hayatında beraber olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum."