İlkadım ilçesindeki vakıf binasında düzenlenen programda din görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, aralık ayı şehitleri Süleyman Selçuk, Yaşar Şen, Samet Keleş, Mustafa Öztürk, Servet Aslan, Abdurrahman İspir ve tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

240 AYDIR AKSATMADAN DEVAM EDİYORLAR

EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim programda yaptığı konuşmada, "Her ayın son haftası cumartesi günü aziz şehitlerimizin ruhları için burada dua yapılıyor. 240 aydan beri her ay aksatmadan aziz şehitlerimiz için anma programı yapıyoruz" dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "İlçemiz için seferberlik halinde çalışıyoruz" Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı: "İlçemiz için seferberlik halinde çalışıyoruz"

EMNİYET MENSUPLARI VE ŞEHİT YAKINLARI KATILDI

Şehitleri anma programı ikramların ardından sonra erdi. Anma programı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ömer Urhal, eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Necmettin Aygün, EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, EMŞAV Samsun İl Başkanı Kenan Kaptan, eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, Çarşamba Müftüsü Cemal Uzun, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, emniyet personelleri ile şehit aileleri ve gazileri katıldı.

PLAKET TAKTİM EDİLDİ

Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan eski Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı'ya şehit aileleri ve gazilere verdiği hizmetlerden dolayı EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim tarafından plaket takdim edildi.

İHA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.