Emekli bayram ikramiyesi bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başlanıyor. 2018 yılında hayata geçen ve senede 2 kere yapılan bayram ikramiyeleri bu yıl 2-8 Temmuz arasında yatırılacak. Peki hangi emekli bayram ikramiyesini hangi gün alacak? İşte tüm detaylar...

BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ LİRA YATACAK?

Türkiyede bulunan 12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerinin yatırılması, 8 Temmuz'a kadar sürecek. İlk olarak 1 Temmuz'da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacak. Ödemeler aylık alma gününe göre farklı tarihlerde olacak.Daha önce 1100 TL olarak yatırılan ikramiyelerin yine aynı rakamla yatırılması bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYELERİ BUGÜN YATIRILIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre, maaş günü 1 Temmuz olan 4/C'li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak.Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

İŞÇİ EMEKLİLERİ 5-6 TEMMUZ

İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz'da yapılacak.Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz'da yapılacak. 4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz'da yapılacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN