Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi organizasyonunda ki "Çürüksüz dişler, sağlıklı gelecekler" projesi kapsamında, okullarda öğrencilere yönelik ağız bakımı ve diş sağlığı eğitimi verilerek, diş macunu ve diş fırçası dağıtımı yapılıyor.
Erzurum’da, ilköğretim öğrencileri için başlatılan, "Çürüksüz dişler, sağlıklı gelecekler" projesiyle ilgili açıklama yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, "Çürüksüz dişler, sağlıklı gelecekler" projesi kapsamında, şehir merkezinde 10 bin, ilçeler ve köylerde de 20 bin öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, " Bu proje ile, şehir merkezinde, ilçelerimizde ve köylerimizde ki okullarımızda diş hekimleri çocukları bilgilendirirken, Erzurum Büyükşehir Belediyemiz de diş fırçası ve macunu dağıtımı yapılmaktadır." dedi.
Bu projeyi Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmenin destekleriyle yürüttüklerini belirten Bozkurt, Mecidiye İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programda, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekmene teşekkür ettiklerini belirtti. Programa, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı Durak Bulut da katıldı.