1950’li yıllar Maraş’ından, 1970’li yıllar Maraş’ına ve günümüze kadar uzanan, bir “Şairler memleketi” hikayesini konu alan 7 Güzel Adam dizisinin oyuncuları ile yazar Rasim Özdenören Malatyalılarla buluşuyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği söyleşi programına TRT’de yayınlanan 7 güzel adam dizisinin oyuncuları ile yazar Rasim Özdenören katılacak. 21 Şubat Cumartesi akşam 19.00’da Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan söyleşiy herkesin davetli olduğunu ifade eden Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, zaman zaman bu tür panel ve söyleşiler düzenleyerek Anadolu kültürüne katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.
Cumartesi akşamı önemli yazarlardan biri olan Rasim Özdenören’in Malatya’da olacağını belirten Akın, “TRT’nin dizi haline getirdiği 7 güzel adam dizisinin 7 güzel adamından biri olan Rasim Özdenöner’in de katılacağı söyleşi programımıza herkes davetlidir” dedi.
Hedeflerinin böylesine önemli yazarların tanınması ve bilinmesi olduğunu ifade eden Akın, düşüncülerin genç nesillere paylaşılması olduğunu söyledi. 7 Güzel adam dizisinin oyuncu kadrosunun da katılacağı söyleşinin güzel bir etkinlik olacağını ifade eden Akın, tüm Malatyalıların bu güzel geceye davetli olduğunu söyledi.