Şehitkamil Belediyesi anasınıfı öğrencileri tarafından Anneler Günü nedeniyle düzenlen program büyük ilgi gördü. Minik öğrenciler anneleri için bir birinden güzel ve anlamlı şiirler okuyarak, Anneler Gününü kutladı.
Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliklerinde, minikler önce annelerine şiir okudular gösteri sundular. Öğrencilerin birbirinden güzel gösterilerinin yanında kıyafetlerinin şıklığı ve kendi şirinlikleri görülmeye değerdi. Yaptıkları sunumlarla izleyenlere ve özellikle de annelerine duygusal anlar yaşatan minik öğrenciler, performanslarıyla da göz doldurdular. Gösteriye katılan büyüklerinden tam not alan minikler, anneleri tarafından uzun süre alkışlarken, anneler, bu anı ölümsüzleştirerek, çocuklarının yapmış oldukları gösterileri cep telefonlarına kaydettiler. Minik öğrenciler, daha sonra sabundan yaptıkları el emeği çiçekleri günün anısına annelerine hediye ettiler. Çocuklarının ellerinden kendileri için yapılan çiçekleri alan anneler ise, çocuklarına sarılarak, duygu dolu anlar yaşadılar. Seyrantepe Sosyal Tesisi Anaokulu Öğretmeni Sevgi Güldeş, “Bugün çocuklarımızla birlikte Anneler Gününü kutladık. Çocuklarımız Anneleri için birbirinden güzel ve anlamlı şiirler okuyarak, Anneler Gününü kutladılar. Bugünde gönüllerinden geldiği kadar birlikte yaptığımız hediyeleri annelerine verdiler. Umuyorum ki hazırlamış olduğumuz programı beğeniyle izleyip çocuklarıyla bir kez daha gurur duymuşlardır. Ben bir kez daha bütün annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Çocuklarının böylesine anlamlı bir etkinlik düzenlemesinden dolayı gurur duyduklarını dile getiren anneler ise, “Bugün çocuklarımız bizler için çok güzel bir etkinlik hazırlamışlardı. Çok mutluyuz. Çocuklarımızın böyle bir etkinlik düzenlemesi, şiirler okuması, gösteri sunmaları, kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri bizlere sunmaları, bizleri hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Çocuklarımız burada hocalarımız sayesinde her türlü bilgiyi en iyi şekilde öğreniyorlar. Bunun içinde hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.