73 yaşındaki Akın Kuşcan’ın Doğal Deniz Kabukları sergisini İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezi’nde açtı.
Kuşcan herkesin beğenisini kazanan eserlerinin yer aldığı sergisini İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Sanat Merkezi’nde bir sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu. Serginin açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Yaptı.
Urla Özbek Köyü Akkum sahilinde 45 yıldır balık restoranı işletti. Hobi olarak topladığı deniz kabuklarından harika eserler yapmaya başladı. Tasarımlarını tamamen kendisinin yaptığı birbirinden değerli eserlerini paylaşmak amacı ile sergiler açtı.
Hayatını denizden kazanmış olan Akın Kuşcan denizin dibinde neler olduğunu herkesin görmesi için hobi olarak başladığı deniz kabuklarından yaptığı ürünleri ile 73 yaşında ilk sergisini açtı. Doğal deniz kabukları ile abajur, kase, vazo, süs eşyaları gibi çok çeşitli ürünler yapan Kuşcan sergilediği eserlerini 3 buçuk ayda tamamladığını belirtti.