AK Parti Konya İl Başkanlığı, 11 yılda bakanlıklar ve bakanlıklara bağlı kuruluşlar, belediyeler, İl Özel İdaresi ile Köylere Hizmet Götürme Birlikleri’nin yaptığı yatırımların tamamı, akıllı telefon ve IPAD uygulaması olarak cihazlara indirilebiliyor.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Yatırım İzleme Komisyonu tarafından yapılan bir çalışma ile 2002 ile 2013 yılları arasında Konya’ya yapılan yatırımlara ve tüm ayrıntılarına anında ulaşılabiliniyor. Uygulamalar arasında,“AK İcraatlar”, “Bakanlık ve Bağlı Kuruluşlar”, “Belediye Yatırımları”, “İl Özel İdaresi Yatırımları” ile “Köylere Hizmet Götürme Birlikleri” ana başlıkları bulunuyor. Söz konusu ana başlıkların ara başlıklarında ise tüm ilçe, belde ve köylere yapılan 24 bin 200 yatırımların hizmete açılış tarihleri, hizmetin mahiyeti ile yatırımın maliyeti, fotoğraf, video veya animasyonla açıklanıyor. Söz konusu çalışma akıllı telefonlarınıza ve IPAD’lerinize uygulama olarak indirilebildiği gibi AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın resmi web sitesi olan www.akpartikonya.com‘da da incelenebiliyor ve cıktı alınabiliyor.

“YATIRIMLARLA KONYA GÖZDE KENTLER ARASINDA”

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 11 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’ye ve Konya’ya yapılan hizmetlerin anlatılmasının bile zor olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin iktidar oluşu ile birlikte Konya’nın adeta bir şantiyeye dönüştüğünü ve yapılan bu yatırımlarla Türkiye’nin gözde şehirleri arasındaki yerini aldığını kaydeden Başkan Sorgun, “İl Teşkilatı olarak bizler de Konya’ya yapılan tüm hizmet ve yatırımları resmi internet sitemize koyduk. AK Parti iktidarında Konya’mıza yapılan bu önemli yatırım ve hizmetleri hem teşkilat mensuplarımıza hem de vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatmak istedik. Gerçekten her biri kendi alanında önemli ve hayati önem taşıyan hizmetler. Ben, çalışmanın tamamlanmasında emeği geçen Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) Başkanı ve Yatırım İzleme Komisyonu’na teşekkür ediyorum” dedi.