Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD) ve MAGİD Öğrenci Kolları Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’yi ziyaret ederek şehir ve üniversitenin kaynaşması hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’nin makamında gerçekleşen ziyarette konuşan MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu, üniversiteyle şehri, şehirle de üniversiteyi kaynaştırmanın önemine değinerek Rektör Çelebi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu, “Biz Manisalılar olarak, Manisa’yı iyi tanıyan sorunlara pratik çözüm getirmeye çalışan mantıklı projelere tam destek veren bir rektörle çalıştığımızdan dolayı çok şanslı bir şehiriz. Sorunları en alt kadrodan, en üstüne kadar dinleyen rektörümüze teşekkür ederiz.” dedi.
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kemal Çelebi ise, bu yöndeki sorunların biraz zaman da alsa çözüleceğini belirterek, “Şehirle üniversitenin kaynaşması sivil toplum kuruluşlarıyla, organize sanayiyle, Manisalı esnaf ve Manisalılarla ortak hareket etmekten geçiyor. Bu yönde üniversite olarak her türlü işbirliğine hazırız.” diye konuştu.
Toplantıda ayrıca, CBÜ Kimya Kulübü ile yapılan ‘Kariyer Günleri’, Basın ve Yayın Kulübü (CBÜBAYAK) ile yapılan ‘Staj ve İstihdam Fuarı’ ve Genç Yatırımcılar Kulübü (CBÜGEYAK) ile önümüzdeki hafta çıkacak olan ‘Girişimcilik Dergisi’ üzerine sohbet edildi.
Başkan Aloğlu, MAGİD olarak üzerlerine düşen bir görev olduğunda ellerini taşın altına sokmaya hazır olduklarını ve kendilerine ihtiyaç duyulan her yerde ve her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.
Rektör Çelebi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.