Mustafa BAĞDİKEN/ KARAMÜRSEL,(Kocaeli),() - KOCAELİ'nin Karamürsel İlçesi'ne bağlı Ulaşlı semtindeki Nuri Bermek ilköğretim okulunun bir süre önce görevden alınan eski Müdürü Murat Kanmaz, Gölcük'ün Şirinköy semtindeki çok miktarda ilaç alarak ölmek istedi.
Kocaeli bölgesinde bir süre önce okul müdürleri ile müdür yardımcılarının bir bölümü, düşük puan aldıkları iddiasıyla görevden alınmıştı. Görevden alınanlar arasında bulunan Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu'nun eski Müdürü Murat Kanmaz öğleden sonra çok miktarda hap içerek ölmek istedi. Gölcük'ün Şirinköy mevkiindeki deprem konutları yakınında kendinden geçmiş halde bulunan Kanmaz, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 acil servisi ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Gölcük Necati Çellik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kanmaz daha sonra da Yalova Uzmanlar Hastanesi'ne sevk edildi. Murat Kanmaz'ın hastanede tedavisi devam ediyor. 
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu'nda uzun süredir müdürlük yapan, öğretmen ve veliler tarafından da çok sevildiği belirtilen Murat Kanmaz'ın görevden alınıp düz öğretmen yapılmasına çok üzüldüğü, bu nedenle de bir süre önce rapor aldığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI