ÇARŞAMBA IRMAKSIRTI'NDA KAZA 

Kaza, Samsun'un Çarşamba ilçesi Irmaksırtı Mahallesi Samsun-Ordu karayolunun 32. kilometresinde meydana geldi. 

Samsunlu bir kadın daha kocası tarafından öldürüldü! Muğla'da sokak ortasında öldürdü, başında bekledi Samsunlu bir kadın daha kocası tarafından öldürüldü! Muğla'da sokak ortasında öldürdü, başında bekledi

MAKASLAMA FACİASI 

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Samsun istikametine seyir eden nişan törenine giden Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil iddiaya göre makaslama yaparak Ümit K. yönetimindeki 58 ES 949 kamyonete yandan çarptıktan sonra karşı şeride geçti.

EKİPLER SEVK EDİLDİ 

55 plakalı otomobil, Samsun'dan Çarşamba istikametine seyir halinde olan AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25) idaresindeki 06 DKU 378 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Onur B.'nin kullandığı 55 AKC 417 plakalı otomobil de karşı şeride geçip kazaya sebep olan araca sol ön kısmından çarptı.

ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ'NE KALDIRILDILAR 

Kazada, araç sürücüleri Doğukan İslamoğlu ve Tolgahan Topuz ile Ertuğrul S. ve Nuhcan Çevik ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Araç sürücüsü AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu ile diğer araç sürücüsü Tolgahan Topuz ve Nuhcan Çevik yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN