Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde faaliyet gösteren Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Batum Turizm Fuarına katılmak için hazırlıklarını tamamladı.
SATURDER Başkanı Mir Hasan Taş, 20-22 Mayıs 2015 tarihlerinde Gürcistan’ın Batum kentinde yapılacak olan Turizm Fuarına katılmak üzere KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün desteği ile tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.
Mir Hasan Taş, turizm işletmeleriyle bir araya gelerek oluşturulan derneğin, turizm faaliyetleriyle bölgenin kalkınmasına öncülük ettiğini söyledi.
Taş, “Daha önceden yapmış olduğumuz projeler çerçevesinde Dubai, Kiev ve son olarak Bakü Turizm fuarına katılarak bölgenin tanıtılmasına katkıda bulunduk.20-22 Mayıs’ta Batum’da yapılacak Turizm Fuarına Sarıkamış’ta mevcut bulunan tüm turizm işletmeleriyle katılacağız. Turizm Fuarları bölgenin tanıtılması için büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla projelerimizin tanıtımında bizlere destek veren Serhat Kalkınma Ajansına, KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve personeline teşekkür ederiz. İnşallah bu fuardan da iyi neticelerle döneriz” dedi.
KOSGEB Kars Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Işık ise, SATURDER’in gayretli ve başarılı çalışmalarının bölge tanıtılmasında büyük önem arz ettiğini kaydetti.
Işık, “KOSGEB’in birçok alanda bütün STK’lara ve diğer işletmelere destekleri sürmektedir. Bu desteklerden faydalanan sektör ve KOBİ gelişmesi bizleri de memnun etmektedir” diye konuştu.