Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık aşk konusunda geçmiş deneyimlerini yayınlayan ve bunlar üzerinde önerilerde bulunan Nadia Bokody, İngiltere’de yaşadığı bir deneyimi anlattı.

Nadia Bokody, cinsel deneyimi olmayan erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmesinin ardından ilginç bir durumla karşı karşıya kaldı. Doğum kontrol yöntemi olarak prezervatif kullanan çift, ilişkinin ardından prezervatifin kaybolduğunu fark etti. Tatil için gittikleri Hawaii’de kaldıkları otel odasının her yerinde prezervatifi arayan çift daha sonra bu durumu kabullenerek aramayı bıraktı.

Ancak her şey Bokody’nin tam 24 saat sonra Avustralya’ya dönüş uçağında netlik kazandı. Uçağın kalkış yapmasından sonra karnında bir ağrı hisseden Nadia Bokody, koşarak tuvalete gitti. Tuvalete girer girmez prezervatifin klozete düştüğünü ifade eden kadın daha sonra bütün ağrılarının da geçtiğini belirtti. Bokody istenmeyen gebelik yaşamadığını ifade ederek, “O günden beri bu tür yöntemler kullanırken çok daha dikkatli oluyorum” dedi.