PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, dış transferde Akhisarspor Belediyespor'dan kalecisi Oğuz Dağlaroğlu ve Kıbrıs Rum Kesimi takımı Omonia'da gol kralı olan Fransız Mickael Pote ile anlaştı. Mavi lacivertli kulüp Oğuz ile 1, Pote ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
"ATAN VE TUTANI GETİRDİK"
Aytaç Durak Tesisleri'ndeki imza törenine taraftarlar da büyük ilgi gösterirken Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, çok iyi çalışarak ve araştırarak isabetli transfer yaptıklarına inandıklarını belirterek "Biz, Osman Özköylü hocamızın istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Osman hocamıza ve ekibine çok güveniyorum. Birlikte bu takımı hak ettiği yere getireceğiz. Bilgi ve birikiminden faydalanabileceğiz Oğuz, gerçekten Adana Demirspor'a katkı yapacaktır. Takıma ağabeylik yapacak şahsiyette bir arkadaşımız. Pote de geçen sezon gol kralı oldu. Aynı şekilde bilgi ve birikimiyle takımımıza büyük katkı sağlayacak. Bir takımda 'Atan ve tutan iyi oldu mu sorun yok' derler. Atan ve tutanı getirdik" dedi.
TARAFTAR COŞKUSU
Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri'nde yapılan imza törenine taraftarlar meşale yakarak, Başkan Sedat Sözlü'ye sevgi gösterilerinde bulundu. Her zaman doğru adımlar atmaya devam edeceklerinin altını çizen Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, şöyle konuştu "21 yıllık süper lig özlemini sizlerin desteğiyle bu sezon sona erdireceğiz. Birlik ve beraberlik olmadan başarı olmaz. O nedenle sizlerden her zaman destek bekliyoruz. Tüm siyasi partilerimizin Adana Milletvekilleri beni telefonla arayarak kutlayıp başarılar diledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Partili partisiz herkesi Adana Demirspor çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Gelin hep beraber Süper Lige uzanalım."
Meşaleler eşliğinde atılan imzalardan sonra büyük destek veren Adana Demirspor taraftarı, "Sedat Başkan duy bu sesi Süper Lige çıkar bizi" diye tezahüratta bulundular.
Kendisini Adana Demirspor'a layık gören herkese teşekkür eden kaleci Oğuz Dağlaroğlu, "21 yıldır süren Süper Lig özlemini 22 yıl yapmayacağız. Bu iş, bu sezon bitecek. İşte bunun için buraya geldim. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Bu onuru şerefimle taşıyacağım. Burada olmaktan da çok mutluyum" dedi.
Aynı zamanda Müslüman olan Mickael Pote ise taraftarların gösterdiği müthiş desteğe teşekkür ederek şöyle konuştu "Bu desteğiniz başarı adına beni daha çok motive edecek. Şampiyonluk potansiyeline sahibiz ve şampiyon olacağız."

FOTOĞRAF