Bursaspor'un 2013-2014 sezonu formaları düzenlenen törenle tanıtıldı. Kulübün 50. yılına özel hazırlanan forma büyük beğeni topladı.

Sheraton Otel'de gerçekleştirilen törende, futbolcular İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Bekir Sevgi, Harun Tekin ve Emre Pehlivan’ın yanı sıra Bursaspor’un yeni transferleri Taye Taiwo, Sebastian Frey ve Renato Civelli mankenlik yaptı.

4 çeşit formanın tanıtımının gerçekleştiği defilede, kulübün 50. yılına özel olarak tasarlanan ve 50. yıl logosunun yer aldığı forma davetliler ve futbolculardan da büyük ilgi gördü. Bursaspor’un yeni sezonda giyeceği forma isimleri, Efsane Çubuklu Forma, Beyaz Şampiyon Forma, Yeşil İnci Forma ve 5 Yıldız Forma olarak belirlendi.

50. kuruluş yıl dönümünü kutlayan yeşil-beyazlılar, sadece 1963 adet üretilen 50. Yıl Hatıra Forması'nı da görücüye çıkardı. Yeşil-beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın yaka iç bölümünde ise, 5 kurucu takımı simgeleyen yıldızlar ve isimleri yer alıyor. Yıldızların altında da ‘Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere’ ifadesi bulunuyor. 50. yıla özel olan bu formayı Bursaspor’un efsane futbolcularından Mesut Şen ve Sedat Özden tanıttı. Şen ve Özden’e yeşil-beyazlı takımın mevcut kaptanı İbrahim Öztürk’de eşlik etti.

Bursaspor’un yeni sezon formaları yarından itibaren 67 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.