ALİ YALÇIN İLK DEFA
DENİZLİSPOR'da altyapı koordinatörü olarak görev yaparken Mehmet Altıparmak'la yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Ali Yalçın, Adana Demirspor karşısında teknik sorumlu olarak ilk kez sahada yer aldı. Yalçın'ın Pro A Lisansı olmadığı için Futbol Federasyonu'ndan izin alındı. Ali Yalçın, iki hafta takımın başında görev alabilecek.
OĞLU TOP TOPLAYICI
Denizlispor'da Ali Yalçın teknik sorumlu olarak görev yaparken oğlu Ali Eren de top toplayıcı olarak saha kenarında yer aldı. Denizlispor altyapısında forma giyen Ali Eren, maçtan önce babasına başarı diledi.
200 ADANA DEMİRSPORLU TARAFTAR MAÇI İZLEDİ
Adana Demirspor'u desteklemek için  Adana'dan 200 taraftar Denizli Atatürk Stadı'na geldi. Denizli'ye 4 otobüsle gelerek takımlarını yalnız bırakmayan Adana Demirsporlular yaptıkları tezahüratlarla 90 dakika futbolcuları motive etti.
FAZLA DEĞİŞİKLİK YAPMADI
Ev sahibi yeşil siyahlı ekipte kadroda fazla değişiklik yapılmadı. Sakatlığı geçen Genkov ve Leandrinho ilk 11'de görev alırken, teknik direktör Mehmet Altıparmak döneminde kadro dışı bırakılan 3 isimden Serkan Atak 11'de yer buldu. Affedilen Kerem ve Cihan yedek soyundu. Kolu kırılan Dimov'un yerine Furkan stoperde görev aldı. Leozinho ise 18'e giremedi.