Gözaltına alınan kadının eşi F.D, ifadesinde eşini av tüfeği ile vurarak Tokat merkeze bağlı Kızılöz Köyü yakınlarındaki dere yatağına bir sandığa koyarak attığını itiraf etti. 

Edinilen bilgiye göre, Tokat Karşıyaka mahallesinde ikamet eden 1 çocuk annesi Yasemin Doğan'dan haber alamayan yakınları ve eşi kayıp başvurusunda bulundu.
17 Ağustos 2015 tarihinde aranmasına başlanan genç kadının kocası bu süre içerisinde polis tarafından teknik takibe alındı. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 39 yaşındaki F.D, polise verdiği ifadesinde eşini av tüfeği ile vurarak Tokat Merkeze bağlı Kızılöz Köyü yakınlarındaki dere yatağına bir sandığa koyarak attığını itiraf etti. 
Zanlının verdiği ifade doğrultusunda bölgede arama çalışması yapan Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri bazı kemik parçalarına rastladı. Gece yapılan arama çalışmalarında sandık içerisinde de kemik parçaları bulundu. Hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen kadının cesedine ait olduğu düşünülen kemiklerin bulunması için polis bölgede çalışma başlattı. 
Olayla ilgili gözaltına alınan F.D ise Tokat Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Soruşturma devam ediyor.