ORDU (AA) - Ordu'da yaklaşık 550 metre rakımlı Boztepe'den paraşütle atlayış gerçekleştiren Durmuş Şahin, havada kendisine sakal tıraşı yaptı.  

Altınordu ilçesinde Ordu Sportif Havacılık Kulübü (OSHAVK) üye Durmuş Şahin ile Kulüp Başkanı Tarık Yıldırım, Ordu'nun Altınordu ilçesinde "seyir terası" olarak adlandırılan Boztepe'ye çıkarak paraşütle tandem uçuşu (pilot ve yolcuyla yapılan uçuş) gerçekleştirdi. 

Yanında sakal tıraşı için malzeme getiren Şahin, havalandıktan bir süre sonra Kulüp başkanı Tarık Yıldırım'ın yardımıyla tıraş oldu. Şahin, bir süre daha havada kaldıktan sonra kumsala indi. 

Durmuş Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süreden beri yamaç paraşütüyle ilgilendiğini belirterek, doğa sporlarıyla ilgili ilginç bir şeyler yapmak istediğini söyledi. 

Eğitmeni Tarık Yıldırım'la paraşütte tıraş olarak bir ilki gerçekleştirmek istediklerini ifade eden Şahin, "Havadayken tıraşımızı da yaptık. Çok güzel oldu. Bunu yapmamızın bir amacı Ordu'da yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak diğer bir amacımız ise yamaç paraşütünün ne kadar kolay bir spor olduğunu göstermek" dedi. 

Şahin, herkesi yamaç paraşütü yapmaya davet ettiğini, bunun için Ordu Sportif Havacılık Kulübü'nün isteyen herkese yardımcı olacağını sözlerine ekledi.