Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve protokol üyelerinin katılımıyla, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ‘Önlem Al, Hayatta Kal’ mottosuyla düzenlenen sempozyumda, trafik kazalarının azaltılmasına yönelik çözüm önerileri konuşuldu. 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONUŞULDU

Samsun protokolü, İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından ‘Önlem Al, Hayatta Kal’ mottosuyla İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un da katılımıyla düzenlenen 'Güvenli Trafik, Güvenli Tarım Sempozyumu'na video konferans sistemi üzerinden katıldı. Kırsal alanlar ve yollarda, kırsal alan koşulları ve tarımsal üretim faaliyetleri ile ilişkili meydana gelebilecek trafik kazalarının azaltılmasına ve önlenmesine yönelik değerlendirmelerin yapıldığı sempozyumda, çözüm önerileri istişare edildi.

PROTOKOL KATILDI

Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programa, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Ömer Bolat, SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Haşim Meydan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Gültekin Yürümez katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.