Kırmızı-Beyazlılar, Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ederken, Teknik Direktör Taner Taşkın gol hattındaki sorunu futbolcularına bol bol şut çalıştırarak çözmek istiyor.

ÖNCELİK AYAĞA PASLAR
Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen antren ile Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-Beyazlı ekip, sabah gerçekleşen antrenmanda ağırlıklı olarak şut çalışmaları yaptı. Teknik Direktör Taner Taşkın'ın gol hattındaki sorunu çözmek amaçlı bir numaralı planı ayağa paslar ile rakibi domine ederek gole ulaşmak. Ancak gerekli durumlarda ise uzaktan vuruşlar ile golü aramak amaçlı futbolcularına şut çalışması yaptırdığı öğrenildi.

'BERTARAF ETMEYİ BİLECEĞİZ'
Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın yaptığı açıklamada ise, "Daha önce belirttiğim gibi 2'nci Lig'de pek kaliteli fuytbol oynanmaz ama biz bunu gerçekleştireceğiz. Deplasmanlar özellikle sıkıntılı olacak. Gerek rakip kapanacak gerek tüm hatları ile yüklenecek ama hepsini bertaraf etmeyi bileceğiz. Sancaktepe Belediyespor maçında ise oyunu domine edip, gol veya goller ile maçı kazanıp hanemize 3 puanı yazdırmak" dedi.

BAHATTİN'DEN BEKLENTİ BÜYÜK:

Samsunspor'da sakatlığının geçmesiyle sahalara dönen Bahattin Köse, Samsunspor'un 2 maçtada yaşadığı gol sıkıntısını çözmesi beklenen isim olarak göze çarpıyor.

Haber:Onur EROL