Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran İlçesinin en işlek caddesi olan Süleyman Demirel Caddesinde yürüttüğü beton parke çalışmasını kısa sürede tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.
Fen İşleri Ekipleri tarafından 3 ay gibi kısa bir sürede 29 bin metrekare beton parke ve 7 bin metrekare bordur döşeyerek, toplamda 36 bin metrekare yol düzenlemesi yaptı. Yapılan beton parke çalışmasından dolayı memnuniyetini aktaran Bekir Aslan, yol yapılmadan önce yağmur yağdığında çamur ve balçık içerisinde kaldıklarını söyleyerek, “Bizi çamur ve balçıktan kurtardığı için başarılı çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Bu gün öğrenci kardeşlerimizin ayakları çamurlanmadan eğitim görebiliyorsa şükran borçluyuz” dedi.
Harran’ın çeşitli noktalarında Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Aslan, “Yapılan çalışmanın ardından peyzaj düzenlemesi yapıp Harran’ı daha estetik bir görünüme kazandırmayı hedefledikleri içinde ayrıca teşekkür ederiz” dedi.
Süleyman Demirel Lisesi Öğrencisi Faruk Selman ise, “Eskiden bu yollar hep çamur içerisindeydi ve okullara çamurlu ayakkabılarımızla gidiyorduk. Ama şimdi yeni yapılan yol ile temiz bir şekilde okullarımıza gidip eğitim görebiliyoruz. Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz, Celalettin Güvenç geldi Harran düzeliyor yavaş yavaş” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesinin kısa sürede tamamladığı cadde üzerinde bulunan 7 okul ve işyerlerine giden öğrenciler ve vatandaşlar, yapılan çalışmadan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e teşekkür etti.