Yeni Asır Gazetesi’nin Türkiye genelinde düzenlediği ve 100’den fazla katılımın olduğu geleneksel 5’inci CV Tasarım Yarışması’nda, birinciliği Adana’dan başvuran Öncü Özgönül’ün tasarımı kazandı.
Her gün binlerce iş başvurusuyla karşı karışa kalan insan kaynakları yöneticilerinin, en kısa zamanda en doğru seçimi yapmalarına yardımcı olmak, başvuran kişiyi en ayrıntılı ve rahat biçimde anlatacak yeni nesil cv’lerin yapılanmalarına yol açmak, gençleri farklı alanlarda özgür tasarımlara teşvik etmek ve tasarım alanlarını çeşitlendirmek amacıyla düzenlenen yarışma büyük ilgi gördü.
Yarışmanın jüri üyeleri; İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ulufer Teker, İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meral İnci Zaim, İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, İzmir Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, Kaya Termal Otel Genel Müdürü Muzaffer Tağıl, cvyolla.com Genel Müdürü Meriç Kul, Sarıgözoğlu AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıgözoğlu, Küçükbay AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Birsen Küçükbay Yılmaz, Elmas Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, ETİK Başkanı Mehmet İşler, Ege Üniversitesi Ege MYO Müdürü Prof. Dr. Semih Güneş ve Yeni Asır Gazetesi Yazarı Ahmet Veli Olgundeniz , titiz bir inceleme ile gönderilen tasarımları değerlendirdi.
ÖDÜL BİLGİSAYAR OLDU
100’den fazla eser arasından yapılan seçimde yarışmanın birincisi Adana’dan katılan, Polart Reklam Ajansı grafikeri Öncü Özgönül oldu. İkinci ve üçüncülüğü ise İstanbul’dan katılan Sinan Boyar ve Gökhan Aytaç paylaştı. Yarışmayı kazanan Öncü Özgönül, Yaşar Üniversitesi tarafından verilen birincilik ödülü dizüstü bilgisayarın da sahibi oldu.