MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak’ın kayınbabası, iş adamı Murat Çardak’ın vefat eden babası ilahiyatçı Fevzi Çardak toprağa verildi. Çardak ailesi, bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostları için bir teşekkür mesajı yayınladı.
Osmaniye’de, yakalandığı hastalık sonucu vefgat eden Fevzi Çardak, yüzlerce seveninin katıldığı cenaze töreniyle, son yolculuğuna uğurlandı. Çardak ailesi, bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostları için bir teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda, “Yaşamı boyunca insanları kırmamaya özen göstererek kalplerde ve anılarda unutulmayacak yer edinen değerli aile büyüğümüz Fevzi Çardak’ın vefatı nedeniyle, gerek cenaze törenine katılarak, gerekse telgraf çekerek acımızı paylaşan bütün dost ve sevenlerimize teşekkürlerimiz sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.
Bu arada, yoğun seçim çalışmaları içerisinde olmasına rağmen bütün programlarını 3 gün boyunca iptal eden MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Demet Çardak’ın, yarından itibaren çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.