İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Ahmet Önder, bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakım servisinde tedavi gören Önder virüse yenik düştü.

KURTARILMADI
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koronavirüs nedeniyle tedavi gören İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü Ahmet Önder yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde İlkadım Belediyesi'nde koronavirüs vakalarının görülmesi üzerine 3 birim kapatılmış,  sağlık il müdürlüğü ekipleri çalışma yapmışlardı. 

BİRÇOK GÖREVDE BULUNDU 
Ahmet Önder 1989 yılında yapılan mahalli idareler seçimini Muzaffer Önder'in kazanmasıyla zabıta müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Zaman zaman zabıta müdürlüğüne vekalet etmek suretiyle görevine devam etti. 1994 yılında Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne döndü. Daha sonra 1994-1999 yılları arasında Gazi Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü görevi yapan Önder,  MHP'den Tekkeköy Belediye  Başkanlığına aday olmuştu. Önder son olarak da İlkadım Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürü olarak görev aldı.