Antalya'nın Korkuteli İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları kapsamında 'Genç Erkekler ve Kızlar Voleybol Müsabakaları', Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda devam ediyor.

Kapalı Spor Salonu'nda yapılan maçlarda genç kızlarda Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni 2-0, Kız Meslek Lisesi, Fatma Mehmet Cadıl Öğretmen Lisesi'ni 2-0 yendi. Genç erkeklerde ise, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni 2-0, Fatma Mehmet Cadıl Öğretmen Lisesi, Anadolu imam Hatip Lisesi'ni 2-0 yendi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karatopak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözü ile hareket ettiklerini ifade ederek, "Amaç, çocukları zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıp onların sportif faaliyetlerde kendilerini göstermelerini sağlamaktır. Bir ülkenin geleceği gençlerine bağlıdır. Temiz, sağlıklı ve mutlu yarınlar ancak akıl ve vücut sağlığı yerinde, kötü alışkanlıklardan uzak, boş zamanlarını verimli değerlendirebilen gençlerle mümkün olacaktır" dedi.