Düzce Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü” etkinliği Meslek Yüksek okulunun bahçesinde gerçekleştirildi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 40.’sı kutlanan Mezunlar Günü Kutlamaları programına Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Ümit, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, siyasi partilerin milletvekili adayları, akademik ve idari personel, mezunlar ile öğrenciler katıldı.
Düzce Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya, birlik ve beraberliğin sağlanması için Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü kapsamında pilav günü etkinliğini düzenlediklerini belirterek, “Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde birlik ve beraberlik ruhunu vereceğimiz bir etkinlik planladık. İl protokolümüz, siyasi partilerimiz, halkımız, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile burada hedefimize ulaştık” dedi.
Düzce Valisi Ali Fidan’da Düzce Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşun 40. Yılını kutladı.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Benim için burada olmak çok büyük bir keyif. Üniversitemizin kökleri 1976’ya kadar uzanıyor. Bizim için bugün yine gurur vesilesi. Katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum, inşallah bundan sonra nice güzel yıllarını kutlarız. Hepsine Allah’tan selamet diliyorum, hayırlı olsun” diye konuştu.
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Düzce Valisi Ali Fidan, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Sivrikaya ile il protokolü eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.
Yüksekokulun bahçesinde Düzce Meslek Yüksekokulunun Tekstil Teknolojisi, Mobilya, Makine, Elektrik, Elektronik, İnşaat Bölümleri, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü ile Kadın Dayanışma Derneği stantları yer aldı. Teknoloji standındaki Otomot V1 isimli robot, protokol tarafından en çok ilgi gören çalışma oldu.
Vali Fidan ve Rektör Çakar öğrencilerin ürettiği elektrikle çalışan Kapta isimli araçla yüksekokulun bahçesinde kısa bir sürüş gerçekleştirdi.
“Düzce Meslek Yüksekokulu 40. Mezunlar Günü” etkinliği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.