İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, ligin 2. haftasında Yamanlar Esenspor’u konuk edecek. Aliağa İlçe Stadında oynanacak mücadele 7 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.

Ligin ilk maçında Poyracık Bilir Altayspor’a konuk olan ve oynadığı etkili futbol rağmen 80. dakikada Muhammet’in kendi kalesine attığı golle sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Aliağaspor, ilk haftayı bay geçen Yamanlar Esenspor’u sahasında ağırlayacak.

Sarı-siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarına teknik sorumlu Polat Çetin yönetiminde devam ediyor. Aliağa İlçe Stadında yapılan son antrenmana futbolcular eksiksiz olarak katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman hız ve denge çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık iki saat süren antrenman, dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından taktik antrenman ile sona erdi.

Lige şampiyonluk parolasıyla başladıklarını belirten Aliağa Spor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamalarda, “Şampiyonluk hedefi doğrultusunda iyi bir takım kurduk. Ligin ilk maçları her zaman zordur. Oyuncular kamp yorgunluğunu henüz üzerlerinden atamamıştır. Belli bir adaptasyon süreci gerekir. Geçen hafta rakibimiz karşısında birçok pozisyon yakalamamıza ve golü ilk dakikalarda bulmamıza rağmen deplasmanda iki puan bıraktık. Bizim için şanssız bir maçtı. Bir penaltı kaçırdık. Kendi kalemize gol attık. Bir maçta yaşanabilecek tüm talihsizlikleri yaşadık. Bu hafta karşılaşacağımız Yamanlar Esenspor da şampiyonluk için iyi bir takım kurdu. Ama biz daha iyi bir takımız. Bu ligde her takımı yenebilecek bir takımız. Aliağa halkı, taraftarımızın ve Yeniçeriler bizden şampiyonluk bekliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Görecekler ki sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız” dedi.