Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Başarı Koleji 10’uncu yılını kutlarken, Ogün Önder isimli öğrencisiyle 20’nci kez Türkiye birincisi çıkarmanın gururunu yaşadı.
Başarı Koleji 8’inci sınıf öğrencisi Ogün Önder, sonuçları açıklanan Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) TEOG-2 sınavında tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olurken, Başarı Koleji’nin kurulduğu günden bugüne, 10 yılda ulusal çaplı sınavlarda elde ettiği elde ettiği birincilik sayısı da 20’ye ulaştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başarı Koleji Kurucu Müdürü Akif İnci, "Sevgili öğrencimiz Ogün Önder’i, onun eğitimine bugüne dek katkı koymuş tüm öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum. Biz, elde ettiğimiz her başarıdan sonra, varış noktasına henüz gelmediğimize ve bir proje yürüyüşü içinde olduğumuza vurgu yapıyoruz. On yıla 20 Türkiye şampiyonluğu sığdırdık ama durup bu başarılarla yetinmeye, zaman yitirmeye tahammülümüz yok. Önümüzdeki yıl yine kendimizi aşacağız, uyguladığımız özgün sistemi daha da geliştirerek ilçemize, Antalya’ya yeni gururlar yaşatacağız" dedi.