Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Club Brugge deplasmanından iyi bir sonuç alarak İstanbul’da tur atlayan taraf olmak istediklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Club Brugge ile oynanacak karşılaşma için takımla birlikte Belçika’da bulunan Orman, BJK TV’de açıklamalarda bulundu. Club Brugge ile akşam oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Orman, "Club Brugge önemli bir rakip. Köklü bir takım. Belçika futbolu çıkış içinde. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Futbol şansı da lazım. İyi bir sonuç almak istiyoruz. Herkes coşku içinde. İstanbul’a güzel sonuçla dönmek istiyoruz. İstanbul’da tur atlayan taraf olmayı hedefliyoruz" dedi.
"CAMİA OLARAK KENETLENDİK"
Fikret Orman, başarılı olunca takıma olan ilginin de arttığını ifade ederek, "Yıkmak kolaydır ama yapmak zordur. Göreve geldiğimizde Beşiktaş camiası bir çöküntü içindeydi. Yaptığımız temaslarla camiayı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Taraftarlar başkanına dokunmak istiyor. Ben de taraftarlarla bir araya gelmekten keyif alıyorum. Camia olarak kenetlendik. İki kulvarda da elimizden geleni yapacağız. Lig de en az Avrupa kadar önemli. Vodafone Arena’ya şampiyon olarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.
"MILOSEVIC ŞANSSIZ BİR SAKATLIK YAŞADI"
Alexander Milosevic’in şanssız bir sakatlık yaşadığını vurgulayan Orman, "Milli maç arasında takıma döneceğine inanıyorum. Fikret Demirer’in başında olduğu bir izleme ekibimiz var. Ayrıca Slaven Bilic’in de bir ekibi var. İki ekibin çalışması sonucu ortaya raporlar çıkıyor. Ben de raporlar sonucu oyuncuları televizyondan izliyorum. Gerektiğinde canlı olarak stattan oyuncuyu izliyorum. Tolgay’ı farklı zamanlarda üç defa izledim. Transferde önce futbolcunun ahlakına ve bize uyum sağlayıp sağlayamayacağına bakıyoruz. Takıma orta vadede yapabileceği katkıya bakıyoruz. Transfer şans işidir. Oyuncunun adaptasyonu önemli. Beşiktaş kolej takımı. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz" açıklamasında bulundu.
Orman, maçın sonucuna oyuncuların karar vereceğini söyleyerek, "Allah şanssızlık vermesin. Beşiktaş kaliteli oyunculardan oluşuyor. Beşiktaşlılara güzel bir sonuç armağan edeceğiz umarım" ifadelerini kullandı.