Kargı Seri Spor Kulübü lokali düzenlenen çeşitli etkinliklerle hizmete açıldı.

1954 yılında kurulan Kargı’nın en eski futbol Kargı Seri Spor Kulübü’nün uzun yıllardır kapalı olan lokali yapılan çalışmalarla yeniden hizmete açıldı. Açılış etkinliklerine kulübün eski futbolcuları ve futbol severler katıldı.

Açılışta konuşma yapan Kulüp Başkanı Eyüp Danacı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kulübün 1954 yılından bugüne kadar türlü zorluklarla ayakta kaldığını belirten Danacı, "Geçmişte sadece sportif amaç güden kulübümüzün bugün sosyal alanda daha fazla yer almasını amaçlamaktayız. Bu yıl belki spor alnında pek ses getiremeyeceğiz ama inanın sosyal alanda gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi hayata geçirdiğimizde hepimiz sportif başarılarla ölçülemeyecek bir huzur ve mutluluk elde edeceğiz’’ dedi.

Eskiden yaşanan kırgınlıklarında bir kenara bırakılmasını gerektiğini belirten Danacı, "Hadi hep beraber hedefimize ulaşmak için ayağa kalkalım. Birarada bu çatı altında toplanalım. Geçmiş günlerimizdeki özlemlerimize kavuşalım. Birlikte hedeflerini belirleyen toplumların gücü günümüz toplumunda hiçbir zaman yadsınamaz. Bu kulüp hepimizin, hepimiz taşın altına elimizi sokalım. Kulübümüzü canlandıralım. Gençlerimizin eğitimlerine destek verelim, toplumdaki yanlışlara kalabalıklar halinde itiraz edelim’’ şeklinde konuştu.

Açılış ikramlar, çeşitli etkinlikler ve yöresel sanatçıların konseriyle son buldu.