Germencik Belediyesi yeni mahallede yapılacak olan park için Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı 3. sınıf öğrencileri ile görüştü.

Öğrenciler Germencik Belediyesi tarafından kendilerine gösterilen 1500 metrekarelik alanda gerçekleştirecekleri Proje için kendilerine yardımcı olan Başkan Ümmet Akın’a teşekkür ettiler.

ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj mimarlığı 3. sınıf öğrencilerinin ödev için kapısını çaldıkları Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın “Öğrencilerimiz kendilerine verilen ödevi yerine getirmek için projelerini hazırlamışlar. Bu kapsamda bizleri ziyaret ederek yer talebinde bulundular. Germencik’te gerçekleştirmek istedikleri proje için Yeni mahallede bir yer tahsis ettik. İmar durumunda 1500 metrekarelik bir alan park olarak görünüyordu ve bu alan planlamamız doğrultusunda önümüzdeki günlerde yapılacaktı. Göreve geldiğimiz günden bu yana ‘Değişen ve Gelişen bir Germencik’ sloganı ile çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Germencik’te bir proje yapmak isteyen Peyzaj Mimarlığı öğrencilerimiz ile ortak bir projede yer almak istedik. Her alanda ve her yaşta tüm öğrencilerimize destek olmak için Germencik Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu amaçla ihtiyaç duyulacak her türlü desteği vermeye hazırız. Germencik’e kazandırdığımız Türk Burcu yaşam alanı projemizi öğrencilerimize tanıttık. Yeni bir proje için ADÜ Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim görevlileri Tendü Hilal Göktuğ, Abdullah Akpınar ve öğrencilerine Germencik’te planladıkları bu çalışma adına teşekkür ediyorum” dedi.