Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "2018 yılı içerisinde TSO yeni hizmet binasına geçerek faaliyetlerini orada yürütecek” dedi.

Samsun TSO Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı bir otelde gerçekleşti. Yapılan kahvaltının ardından meclis toplantısına geçildi. Mecliste görüşülen 3 gündem, 1 gündem dışı madde meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “TSO tarihinde ilklerden birini yaşıyoruz. Hem meclis hem de meslek komitesi toplantısını beraber yapıyoruz. Yeni binamız bittiğinde daha güzel mekanlarımız olacak. Bu toplantıları oralarda yaparız. Daha önceden meslek komitesi toplantılarını davet ettiğimiz sınırlı sayıda kişi ile yapıyorduk. Bugün bayağı bir yoğunluk var. TSO yeni hizmet binamız için sondan bir önceki tabliyeyi bu hafta içerisinde atacaklar. Bu tabliyeden sonra bir tabliyemiz daha kalıyor. Ondan sonra da üzerinde bir helikopter pisti olacak. Onun imalatı yapılacak. 2018 yılı içerisinde TSO yeni hizmet binasına geçerek faaliyetlerini orada yürütecek” diye konuştu.

Başkan Murzioğlu’nun konuşmasının ardından ekonomi danışmanı Doç. Dr. Selahattin Toprak bir sunum gerçekleştirdi.

Program, meclis toplantısının ardından basına kapalı olarak gerçekleşen Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı ile sona erdi.