Mahalle iftarlarını sürdüren Keçiören Belediyesi, bu defa Çaldıran ve Yeşiltepe mahalleleri sakinlerini aynı iftar sofrasında buluşturdu.
Yeşiltepe Pazar Yeri’nde yapılan iftara çok sayıda mahalle sakininin yanı sıra, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak ile Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Osmanlı İlahi Grubu’nun konseri ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftar öncesi konuşan Başkan Mustafa Ak, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’te düzenledikleri mahalle iftarlarına çok önem verdiklerini belirterek, “Sizler ile beraber aynı sofrada bulunarak orucumuzu açmak güzel bir duygu. İftarımızda mahallelileri, komşuları, zengini fakiri, çocuğu, güngörmüş büyüklerimizi aynı sofrada buluşturuyoruz. Bu Ramazan-ı Şerif hepimize, ülkemize, tüm Müslüman ülkelere ve bütün mazlumlara hayırlı uğurlu olsun. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Sağlık sıhhat içinde bayrama ulaştırsın inşallah” dedi.
Her insanın üzerine düşen sosyal görevleri olduğuna dikkat çeken Başkan Ak, “Yanımızda bulunanlara, fakirlere, ihtiyaç sahiplerine, kimsesizlere sahip çıkma ayındayız. Bizler elimizden geldiği kadar fakirimize, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Eğer ulaşamadıklarımız varsa onları bize bildirin, onlara da ulaşmaya çalışalım” mesajını verdi. Başkan Ak, konuşmasını tamamlarken bütün mahallelilere hayırlı Ramazanlar diledi.