AK Parti Besni İlçe Teşkilatı, Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından değerlendirme toplantısı yaptı.
Parti binasında yapılan toplantıya AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, gençlik kolları ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, partilerinin milletvekili aday listesini YSK’ya teslim ettiğini belirterek, “Öncelikle listenin ilimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Gönül isterdi ki listede bir Besni’li, Gölbaşı’lı ve Tut’lu biri olsun. Hiç olmazsa bu bölgede bir temsilcimizin olmasını gönül arzu ediyordu. Ancak Genel Merkezimizin verdiği bu karara biz saygı duyuyoruz. Onların vermiş olduğu karar bizim başımızın tacıdır. Besni, Gölbaşı ve Tut bölgesinden bir ismin listede bulunmaması bizi üzse de 5 tane pırıl pırıl adayımız var. Bizlerin partimize olan bağlılığı şahıslara endeksli değildir. Bizim davaya olan inancımızdır. Besni teşkilatı, bölgemizdeki en diri ve en etkili teşkilattır. Bu gücü siz değerli teşkilat mensuplarımızdan, sizlerin gayret ve samimiyetinizden almaktayız.
Bu seçim bölgemiz için buruk geçse de, bu büyük davaya olan inancımız sayesinde her birimiz azami gayret gösterecek, yeni anayasa, başkanlık sistemi ile çözüm süreci için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu süreçte boş hayaller peşinde olanlar olabilir. Ancak biz teşkilatız. İsimler değişir fakat davaya sahip çıkacak olanlar yine bizleriz. Bu parti sadece siyasi bir amaçla kurulan ya da bazı menfaatlere hizmet etmek için kurulan bir parti değildir. Bu parti bir dava partisidir ve biz de bu davaya inanıyoruz. İsimlerin, mevkilerin ve makamların geçici olduğunu hepimiz biliyoruz. Başkasının davulunu çalanlar, davulun gidip tokmaklarının kendilerine kaldığını görecekler.
Son olarak bu günden itibaren bu davanın bir neferi olarak yoluna devam edeceğine inandığım ilçe başkanlığında ve 2 dönem milletvekilliği süresince Besni’mize sayısız eser ve hizmetin kazandırılmasında çok büyük gayretleri olan, en ufak sıkıntımızda ulaşabileceğimiz kıymetli hemşerimiz Sayın Mehmet Erdoğan’a teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.